CASANOVA

Kesszena all allatra valtozni?

 • Intenziv szexualis elet
 • Hosszu szexualis kapcsolat
 • Orias erekcio
 • Fantasztikus orgazmus
Ma csak39 euro
Garantalt
eredmeny
GOMBAT
TARTALMAZ
phallus
Rendszeres!
Hoszabb!
Erosebb!
Max Hirsch,

Istvani urogenitalis helyreallito szakember

Phallus gomba es ferfi potencio

A Phallus gomba ( tudomanyos neve Phallus Impudicus ) egy igazi "ferfi hatalom elixir"

Phallus Impudicus egy legendaris gomba, amelyet evszazadok ota alkalmaznak a ferfi erejenek ( potencio es erekcio ) helyreallitasara es megerositesere, Tibeten es Kozel Keleten. A Phallus Impudicus gomba rendszeres hasznalata vegett, a Tibeti es Keleti ferfiak mindeg is hiressek voltak az agyban kialakult eros szexualis temperamentjukrol es kitartasukrol.

Ma a Phallus Impudicus gomban alapulo "ferfi hatalom elixirje" oriasi nepszerusegre tett szert Europaban es az USA-ban. Magyarorszagon is sok ferfi hasznalja a CASANOVA-t, megjegyezve, hogy a az erekcio es a szexualis elet minosege javult.

Ferfi problemak: gyenge erekcio,gyenge felallas,korai ejakulacio.

10- bol 1 ember
18-tol 30 ev kozott

Rendszeres!
Hoszabb!
Erosebb!

A 30-tol 70 ev kozottieknel,
minden tiz ember kozul 5 erekcios zavara van
Elotte
Utanna
Hogyan mukodik a CASANOVA?

A CASANOVA a Phallus Impudicus gomba kivonataval, a mikroelemekkel dusitott tudomanyos keplet.Teljessen biztonsagos es hatekony a ferfiak szamara!

 • "Noveli a meretet – NAGY KEMENY FASZ

 • "A penisz kemeny lessz – ORISASI EREKCIO

 • Elvezetet biztosit – EROS ORGAZMUS

 • Mar tobb mint 1 millio ferfi latta ezt

2 x
naponta

Struktúra: Phallus Impudicus Tincture, Muira Puama Tincture, Tribulus Terrestris, Guarana Tincture, Panax Ginseng, L-carnitine-L-tartrate, Vitamin B12, Vitamin C.

Az eredmeny nem lessz eszrevetlen!
 • Eleri az elvezet csucsat! A szex hoszabb ideig tart,erosebb orgazmusokkal.

 • A partnered elegedett lessz! Tobbszor es konnyen orgazmushoz tudod juttatni.

 • 100% kesszen all! Barhol es barmikor kesszen allsz a szexre!

A szenvedely novekedese!
Kapd el a Szuppermen erejet!

Valodi emberek- valodi eredmenyek

Arpad
Korabban problemam volt: nem tudtam szexelni tobb mint 5 percet,olyan gyorsan vegeztem.A baratnom azt mondta,kell tennem valamit ezzel.Azt mondta,az ex baratjaval a szex 1 oranal is tobbet tartott.Eloszor nem hittem neki,de most a CASANOVA hasznalataval 2-3 orat is tudok szexelni egyfolytaban.Boldog vagyok,hogy a baratnom most rendszeresen eleri az orgazmust.Bevallotta,hogy ezelott ez nem igy volt!
Tegnap 11:33 ValaszTetszik155
Marton
A CASANOVA valami hihetetlen.16 eves korom ota szexelek,es ugy gondoltam hogy semmi sem bir meglepni a szexben.De nem volt igazam.Szikla kemeny erekcio,es eros orgazmus,egy sperma szokokuttal!Minden este 3-4 alkalommal szexelek.A lanyok boldogak,es azt mondjak hogy a legjobb szexuk – velem van.Es tudod,hogy az orgazmus megadasa egy nonek nem olyan egyszeru,es nem minden ember kepes ra.A CASANOVA-val azonban nem eggyet tudsz biztositani,hanem tobbet is egy ejszaka alatt!
Tegnap 17:26 ValaszTetszik348
Nandor
50 eves eletkor utan,a penisz elveszti a kemenyseget es gyakran nem jo pillanatban problemat okoz.Szep es fiatal felesegem van,jol keresek,de .... Rossz erekciom van,es nem tudom a felesegemet kielegiteni.A CASANOVA-rol a ferfi internet forumokon olvastam,es azonnal eldontottem hogy megrendelem.Soha nem tapasztaltam ilyen elvezetet a szexben mint most.Ez eggy igazi Ecstasy.A faszom nem hagy cserben tobbe.Ezen kivul,tobb mint egy oraig tudok szexelni,es a felesegemnek vad orgazmusokat nyujtani!
Tegnap 22:18 ValaszTetszik233

Vedd meg a CASANOVA

Csak ma
78 € 39 €